Gästbok
Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av hej, den 3. maj, 2010


Skrivet av anny, den 11. mar, 2010
for et flott pensjonat.vi bor i trysil og driver med oppdrett av boxer,under kennelnavnet Qassdob.er nok muligheter for at vi kommer til og bruke dere noen ganger.Lykke til videre med et flott opplegg.


E-post:
Skrivet av Maria, den 18. feb, 2010
En fin hemsida ju.


Webbsida: http://www.123minsida.se/Mariaa
Skrivet av Gunnel , den 11. feb, 2010
Hej, Kusinen! :-)
Blev återigen tipsad häromdagen av din far då vi pratade i tfn att titta in på din sida och det blev då besök nr 46000 på densamma! Så fint det ser ut! Sitter nu på lunchen och surfar runt lite till på din sida. Kul att se o läsa om allt ni har fixat och byggt, man blir sugen på att komma upp och titta på riktigt och gosa med era fina voffsar. Här nere hos oss har vi just nu minus 10 grader, strålande sol och ca 75 cm snö. Härligt! Jag jobbar februari ut och sedan är det slut och dags att leta nytt jobb igen. :-( Lite ledighet några veckor sitter i och för sig inte ivägen just nu då jag formligen har slitit häcken av mig med detta jobb i nästan ett år, som ensam producent och ansvarig för riksturné på utbildningen och uppepå det en 4-veckors svininfluensa och jag vet inte vad... Men kul har det varit, minus flunsan och lite för mkt jobb då förstås. Hoppas ni alla mår så bra det går och har det gott, trots att Tessan fattas oss alla. Erik kom mycket väl ihåg henne och att de spelat fia o yatzy ihop och tyckte också det var jättetråkigt då vi berättade att hon somnat in. Hoppas också att "morbror Börje" snart är 100% piggelin; kommer ihåg hur pappa blev drabbad och det är en chock mitt i tillvaron, även om det gick hyfsat bra så är man ju inte riktigt som man alltid varit och är van och tar för självklart annars. Detta gäller ju både den som drabbas själv och anhöriga. Vi mår bra och mamma har liksom din mamma upptäckt att hon har gråstarr och väntar nu på operation. Hon är faktiskt glad för då går det att operera och hon hoppas se att läsa bättre sedan, särskilt när det är skumt t ex i kyrkan. De börjar bli lite gamla, våra kära föräldrar... Vi får se till att ses snart, det vore kul tycker jag. Ska göra reklam för din verksamhet till alla jag vet som vill åka "upp till fjällen" och äger hund. Stor kram så länge och lycka till med det fina hundpensionatet önskar din kusin "lill"-Gunnel :-)


E-post:
Skrivet av Harriet Torberger, den 2. feb, 2010
Hej!
Hamnade på sidan ev en slump. Så härligt ni har gjort det för alla hundar. Var jag hund skulle jag gärna vistas hos er. Hälsningar från ett soligt Stockholm som i dag andas lite lite vår.
Harriet & VIGGO & LUKAS


Skrivet av Jill, den 20. jan, 2010
Hej!

Fin hemsida... blev nyfiken på sidan för jag såg att ni har hundpensionat.
Är i dom tanke banorna själv... har du några tips så tar jag gärna emot ;)
Hur lång tid tog det att få alla tillstånd tex?
Har ni fått lagt ut allt från egen ficka?


Vore tacksam för svar! =)

mvh Jill


Webbsida: www.riki-zelda-bulldogs.se
Skrivet av Malin Johansson, den 3. jan, 2010
Hittade din annons på blocket och blev såklart nyfiken, lycka till med verksamheten framöver.
//Malin


E-post:
Webbsida: www.wheats.se
Skrivet av Gun Legler, den 13. dec, 2009
Det är snart Jul, och det är värt att fira. Jag har passerat 30.000 besök på min sida, det är också värt att fira. Det gör jag genom att lotta ut ett djurporträtt målat på datorn från ditt eget foto, Hund, häst, katt eller annat djur, allt efter behag. Eller ett barn. Du som vill vara med i utlottningen skriver en snutt i min Gästbok. Glöm inte din mailadress så jag kan underrätta vinnaren. Den som inte vill lämna ut mailadressen kan ju kontakta mig per mail (under Gästboken)
Jag drar en vinnare sista söndagen i advent, den 20 december.
Tack alla ni som bidragit till de 30.000 besöken! En härlig och stressfri advent önkar Gun och Pixie.


E-post:
Webbsida: http://www.InVisionArt.se
Skrivet av Carola, den 2. dec, 2009
Grattis till 1 ökl 4 ökk i Norge! Kan tänka mig att det var ordentligt med konkurrans! Lycka till med starten av hundpensionatet också! //Kramar från norrbotten


E-post:
Webbsida: http://www.kenneltimras.se
Skrivet av Rose-Marie, den 19. nov, 2009
Hej!
Ville bara titta förbi och se hur ni har det. Håller tummarna när ni ska till Norge. Nora och faster Flisa hälsar!


E-post:
Webbsida: http://www.rose-maries.se
Skrivet av Jenny & Annki, den 18. nov, 2009
Hej
Bygget ser ut att bli jätte bra. Ska bli så spännande att se hur det blir. Saknade lite priser för pensionatet. Men det kanske inte är klart? Du får gärna lägga in bilder på våran gästbok sedan.
Massor med kramar från oss på Husdjursboden


E-post:
Webbsida: www.husdjursboden.se
Skrivet av Linda, den 4. nov, 2009
kommer till helgen :D hoppas lilla rickard blir glad då :)
//Linda :D


E-post:
Skrivet av Susanne, den 30. okt, 2009
Hej!
Tack för titten på min hemsida, alltid roligt när någon kikar in. Passar på att önska er en trevlig Halloween helg. Mvh Susanne/co


Webbsida: www.shimanis.se
Skrivet av Jenny, den 16. okt, 2009
Hej
Nu har vi smaskig mat hemma till hundarna. Välkommen in. Mvh Jenny


E-post:
Webbsida: www.husdjursboden.se
Skrivet av Helena (Carolas assistent);), den 5. okt, 2009
Grattis ännu en gång till Tuvas 5:e placering i Sundsvall!!Det var ni väl värda båda två.Hoppas att vi tokiga norrlänningar inte skrämde bort dig från att hänga på oss någon fler gång,du lixom passade in!!Kanske inte lika tokig,men vi kan nog lära upp dig!!(hihi)Massa kramar och lycka till med byggandet!!


E-post:

Senaste kommentarer

11.05 | 12:07

Nej tyvärr inga valpar på gång. // Åsa

...
11.05 | 00:14

har ni nån welsh till salu?

...
17.11 | 11:08

Hej! Har inte några planlagda kullar för 2020.

...
16.11 | 23:19

Hei
Vi er en norsk familie som har planer om å skaffe oss ny hund vår/sommer 2020. Vi har hatt hund før, som dessverre døde 2018. Har dere planer om kull i 2020

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS